搜尋

:::
複製連結 推播至 Line 推播至 Facebook 推播至 Plurk 推播至 Twitter

恭喜 Teerapong Prompunya 潘閔軒同學參加「2024臺灣好精彩!圖文攝影暨短片大賽 」,榮獲圖文組佳作!

張貼者:mlsb /公告日期: 2024-05-27

恭喜醫學生物科技博士學位學程 Teerapong Prompunya 潘閔軒同學參與「2024臺灣好精彩!圖文攝影暨短片大賽 」,榮獲圖文組佳作

主辦:教育部、外交部、臺灣獎學金及華語文獎學金計畫辦公室

《Capturing the Essence捕捉本質》

捕捉本質
1. 茶,在現代化的浪潮中是臺灣文化的不朽傳統,以寧靜錨定臺灣的遺產,在生活的混亂中架起過去與現在的橋樑。
2. 現代橋樑橫跨臺灣的地質奇觀,揭示了古老海洋和山脈的迴響,反映了島嶼的演變。
3. 寺廟蘊含著精神虔誠,編織成臺灣的身份認同,為和平與沉思提供了永恆的庇護所。
4. 漁業在臺灣的海岸蓬勃發展,隨著潮汐起舞,編織著韌性和海洋傳承的故事,迴響著島嶼的文化遺產。

Timeless Taiwan: Capturing the Essence
1. Tea, an enduring tradition amidst modernity, anchors Taiwanese heritage with tranquility, bridging past and present amid life's chaos.
2. Modern bridges span Taiwan's geological wonders, revealing echoes of ancient seas and mountains, reflecting the island's evolution.
3. Temples embody spiritual devotion, woven into Taiwanese identity, offering timeless sanctuaries for peace and reflection.
4. Fishing thrives on Taiwan's shores, weaving tales of resilience and maritime legacy as tides dance, echoing the island's cultural heritage.

最後修改時間:2024/6/23 上午 12:26:23

學士班
碩士班
碩職專班